Web Marketing

Web Marketing - Διαδικτυακή διαφήμιση και προώθηση


Google Adwords

Εμπιστευθείτε την εταιρεία μας για την ανάπτυξη και συντήρηση της διαφημιστικής σας καμπάνιας για τους εξής λόγους:

1) Είμαστε πιστοποιημένοι σε ατομικό επίπεδο σαν Google Adwords Individuals αλλά και σε εταιρικό σαν Google Partners από την Google.
2) Διαθέτουμε εμπειρία στην εγκατάσταση και συντήρηση διαφημιστικής καμπάνιας στο πρόγραμμα adwords από την αρχή της λειτουργίας του.
3) Διαχειριζόμαστε ήδη πολυάριθμες καμπάνιες πελατών από μικρά ποσά μέχρι και αρκετές χιλιάδες ευρώ ανά μήνα.
4) Η απόδοσή μας είναι μετρήσιμη καθώς δίνουμε μεγάλη έμφαση στη μετατροπή του επισκέπτη σε πελάτη (Conversion) αλλά και στο να αντλήσουμε το μέγιστο δυνατό όφελος από τα χρήματα που επενδύετε στο σύστημα (Return on Investment)
5) Έχετε πλήρη και τακτή αναφορά αλλά και διαρκή προσωπική επαφή με τον εκπρόσωπό μας που θα αναλάβει επισταμένως την περίπτωση της καμπάνιας σας.
6) Πληρώνετε τις υπηρεσίες μας αναλογικά με την διαφημιστική σας δαπάνη στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς
7) Το αντισταθμιστικό όφελος σε χρήματα θα είναι για εσάς πολλαπλάσιο σε σύγκριση με την αμοιβή των υπηρεσιών που θα μας αποδίδετε.
8) Σας συμβουλεύουμε και σας καθοδηγούμε βήμα προς βήμα για τις τρέχουσες αλλά και για τις επόμενες ενέργειες της διαφημιστικής σας καμπάνιας.
9) Αναλαμβάνουμε πλήρως το δημιουργικό της καμπάνιας σας και σε κείμενα και σε γραφικά και επιμελούμαστε την εξάπλωσή σας και στο δίκτυο περιεχομένου της Google (Content Network).
10) Στοχοθετούμε ιστοτόπους που ταιριάζουν στο προφίλ σας για απευθείας διαφήμιση περιεχομένου σε αυτούς
11) Είμαστε η μοναδική εταιρεία που διαθέτει στο έμψυχο δυναμικό της φιλόλογο ο οποίος επιμελείται τόσο τις εναλλαγές των λέξεων όσο και τις δόκιμες γραμματικές και συντακτικές εκδοχές τους.

facebook ads

Αντλήστε τη δύναμη της κοινωνικής δικτύωσης προς όφελος των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων.

Γνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα των ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης και την έκταση της επιρροής τους, χρησιμοποιούμε την μεγάλη ροή μελών και επισκεπτών για να προσθέσουμε δύναμη στο δικό σας προφίλ και στις δικές σας δραστηριότητες.

Η μεθοδολογία μας απλώνεται σε μια πληθώρα εναλλακτικών επιλογών οι οποίες χρησιμοποιούνται κατά περίσταση, ανάλογα με το είδος της δραστηριότητας που επιθυμούμε να διαδώσουμε.

Έτσι σας οδηγούμε σε facebook και twitter, σας προωθούμε μέσα σε κοινότητες που ενδιαφέρονται για το αντικείμενό σας και αυξάνουμε την επισκεψιμότητα των σελίδων παρουσίασης των προϊόντων και υπηρεσίών σας.

Ενδεικτικές υπηρεσίες:

- Δημιουργία και επιμέλεια σελίδας στο facebook (facebook page) εμπλουτίζοντας και μετατρέποντάς την κατάλληλα (με γραφικά και εφαρμογές) ώστε να αποκτήσει την ιδιαίτερη ταυτότητα που θα κεντρίσει τον επισκέπτη να σας "ψάξει" περισσότερο και να σας κάνει "like".
- Χρήση εφαρμογών facebook για την εξυπηρέτηση των αναγκών σας.
- Εγκατάσταση και συντήρηση διαφημιστικής καμπάνιας μέσω του συστήματος facebook ads.
- Ενημέρωση μελών και επισκεπτών σε τακτά χρονικά διαστήματα για τις εξελίξεις και τα νέα δεδομένα που αφορούν την δραστηριότητά σας.

web marketing

Διατηρούμε σταθερές συνεργασίες με δημοφιλείς ιστοσελίδες αλλά επίσης και ένα δίκτυο ιδιόκτητων ιστοσελίδων στις οποίες και μπορείτε να προβληθείτε με πολλαπλούς τρόπους και με οικονομική τιμολόγηση.

Επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας είτε στο +35 722007807 είτε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας για μία πρώτη εκτίμηση της εργασίας που πρόκειται να μας αναθέσετε.