ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ

Ενδεικτικές περιπτώσεις πελατών μας. E-shops, παρουσιάσεις, portals.


Blog.gr:
Ο Γιώργος Καραμέρος εμπιστεύθηκε τις υπηρεσίες και τις συμβουλές μας για τη διαδικτυακή προώθηση ενός πολύ δημοφιλούς ενημερωτικού portal το οποίο επισκέπτονται χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Shopnsave.gr: Η πρώτη μηχανή σύγκρισης τιμών σε καταναλωτικά είδη και ένας μεγάλος επαγγελματικός κατάλογος στήθηκαν και προωθούνται με τις μεθόδους διαδικτυακής προβολής μας αλλά και τις συμβουλευτικές μας υπηρεσίες.

Epikaira.gr: Ο εκδοτικός οργανισμός Λιβάνη και οι Εκδόσεις Επίκαιρα Α.Ε. εμπιστεύονται τις υπηρεσίες και τις συμβουλές μας για το στήσιμο και την προώθηση της δημοφιλούς ενημερωτικής ιστοσελίδας.

Fotodesmos.gr: Η πανελλαδική αλυσίδα 40 καταστημάτων του Φωτοδεσμού μας εμπιστεύεται το πολυεπίπεδο ηλεκτρονικό της κατάστημα για την εξάπλωσή της στο ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Egnomi.gr: Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εβδομαδιαία εφημερίδα της περιφέρειας χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες μας για την προώθηση και το στήσιμο του ενημερωτικού της portal.

Petitemaison.gr: Ένα από τα πληρέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα επίπλων στην Ελλάδα αυξάνει την βάση των πελατών και τα κέρδη του μέσα από τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες μας.

Weider.com.gr: Ο μεγαλύτερος οίκος αθλητικής διατροφής εμπιστεύεται το στήσιμο και την εξάπλωση της ηλεκτρονικής του παρουσίας στην εταιρεία μας μέσα από πολλαπλά διαφημιστικά κανάλια και ειδικές εφαρμογές.

Nikolisgroup.com: Η μεγαλύτερη ελληνική επιχείρηση παραγωγής και διανομής fashion accessories με έντονη διεθνή παρουσία και δραστηριότητα στήνει και προωθεί την ηλεκτρονική της παρουσία και τα brands της χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας.

Bigstore.gr: Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα εποχιακών ειδών, με τεράστιο υλικό και πολλαπλά brands, διαφημίζεται και προωθείται χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα των υπηρεσιών μας.

Sportstore.gr: Το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα αθλητικών ειδών με χιλιάδες είδη και δεκάδες χιλιάδες πελάτες εμπιστεύεται τις υπηρεσίες μας για την προώθηση και προβολή του.

Foodreporters.gr: Το δημοφιλέστερο portal εστιατορίων και εστίασης προωθείται και παρουσιάζεται βάσει των συμβουλών και των τεχνικών μας υπηρεσιών προβολής και προώθησης.

Lastcall.gr: Ένα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα ηλεκτρονικά καταστήματα γυναικείας μόδας εμπιστεύεται τις τεχνικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες μας.

Orsalia-parthenis.gr: Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Ορσαλία Παρθένη στήνει και προβάλλει το ηλεκτρονικό της κατάστημα μέσα από τις διαδικτυακές μας υπηρεσίες.

Filosofia.gr: Η μεγαλύτερη κοινότητα θεωρητικών επιστημών στην Ελλάδα προωθείται και διαφημίζεται μέσα από τις εφαρμογές της εταιρείας μας διευρύνοντας τον κύκλο επιρροής της.

Hds.gr: Η μεγάλη εφαρμογή δικτύου πωλήσεων ιατρικού υλικού αναπτύσσεται και προωθείται χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές και τις συμουλευτικές μας υπηρεσίες.

Greeksouvenirshop.com: To πιο γνωστό ηλεκτρονικό κατάστημα ελληνικών τουριστικών ειδών προωθείται και προβάλλεται σε διεθνές επίπεδο βάσει των υπηρεσιών της εταιρείας μας.

Electromart.gr: Το δημοφιλές ηλεκτρονικό κατάστημα ηλεκτρικών συσκευών διαφημίζεται και προωθείται μέσα από τις εφαρμογές και το δίκτυο της εταιρείας μας.

Amazonios.gr: Το πιο γνωστό e-shop ενυδρείων και παρεμφερών αξεσουάρ στην Ελλάδα διευρύνει τον πελατειακό του κύκλο αλλά και τις πωλήσεις του μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας.

Exelixilogou.gr: Η πληρέστερη ελληνική ιστοσελίδα για την λογοθεραπεία και τη δυσλεξία της λογοθεραπεύτριας Πέτρου Σύλλας μας εμπιστεύεται σε κάθε βήμα της εξάπλωσης της διαδικτυακής της παρουσίας και των θεραπευτικών υπηρεσιών της.

Vitiligo-center.gr: Ο Δρ. Παναγιώτης Τσόγκας εμπιστεύεται την εταιρεία μας για την προώθηση και παρουσίαση των ιατρικών του υπηρεσιών με όλους τους δυνατούς τρόπους προβολής και προώθησης.


...δεν είναι μόνο αυτοί οι πελάτες μας! Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας παρουσιάσουμε περισσότερα δείγματα εργασίας και τι ακριβώς καταφέραμε σε κάθε περίσταση.